sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Kumakumacon 2016

Ääääk! Kumakumacon, sekä conin kisa tuli ja meni. Hirmuisesti toinen toistaan upeampia kisaajia, sekä huiput tuomarit. Vaikka ei palkintoja kotiin tullut tuli sen sijaan mukana tuli hyvä fiilis ja kokemusta. Voitin jälleen itseni ja menin lavalle ihmisten eteen katsottavaksi. Mamat oli aivan parhaat ja hirmu huolehtivat. Piditte meistä kisaajista todella hyvää huolta!

Ai mikä Kumakumacon? Kouvolassa järjestetty pieni yhden päivän coni ilmaisella sisäänpääsyllä. Paljon on vielä kehitettävää, mutta lupaavalta vaikuttaa ja tulen uudestaan kisailemaan jos coni järjestetään. Alkuun olin todella hämmentynyt ja näin paljon asioita joissa on parantamista. Alueella oli niin monta rakennusta ettei oikein osannut tietää mikä on oikea. Jatkoa ajatellen, joku kangas tai muu isompi merkki olisi hyvä.
Kisaajana olisin tahtonut saada infoa paljon enemmän kuin mitä sain. Infolle menin ilmoittautumaan ja sain numeroni, infolta piti saada myös lisätietoja joita en kyllä saanut. Infolta toiseen rakennukseen, jossa oli kuvaukset ja tuomarointi. Kuvaukset hieman myöhästyi josta seurasi tuomaroinnin myöhästyminen. Kisa ei onneksi myöhästynyt ja kaikilla vaikutti olevan hauskaa.
Tuomarointia jännitin hirmuisesti. Tuomarit kuitenkin ovat aivan erisarjaa taidoiltaan kuin minä. En saanut paljoa mitään tuomareille sanottua ja ujoilin aivan kamalasti. :D Lava osuuskin olisi voinut mennä kaikella tapaa paremin. Tein virheen ja katsoin tuomaria silmiin jolloin kaikki ajatukset tyhjenivät enkä osannut enää posettaa vaan jäädyin. Ai kauhea miten häpeen itteeni.
Kuviakaan lavalta ei kuvaajani tahtonut saada valaistuksen takia, joka oli todella kehno. Yksi tärkeä osa kisasta jäi kaihertamaan ja se oli taustamusiikki. Hallcosplayn kisaajien saavuttua lavalle musiikki vain katosi. Cosplaykisaajienkin taustalla soinnut musiikki olisi voinut soida paljon kauemmin. Musiikki tuo itselleni ainakin lavalla turvaa.
Kokonaisuudessaan todella kiva con vaikka kaikki aika menikin kisan parissa. Mammat pitivät meistä hyvää huolta, huippu tuomarit ja kilpakumppanit. Seuraava con taitaa minulla ollakkin Yukicon ja seuraava kisa on Mimiconissa ellen nyt repäise ja sitä ennen mene hakemaan kokemusta.

//vilu//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti