keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Ostoksia taas kerran

No just se koulu. Jos amista voi edes kouluksi sanoa. Ehkä vitsinä? Katsoessani wilmasta tämän viikon lukujärjestystä tahdoin itkeä 8-16, 8-16, 10-11.30, 8-16 ja 8-14. Nyt on keskiviikko. Ainut paikkaansa pitävä päivä on ollut keskiviikko ja todennäköisesti perjantai. Maanantaina ja tiistaina tein tehtävät etänä ja huomisen iltapäivän tunnit on peruttu, opettaja kipeä. Tehtäviä on tullut kyllä ihan kiitettävä määrä alkuviikosta. Maanantain ja tiistain vietinkin niiden parissa pohtien mm. lääkelaskuja. Jes ja sillee...
Mutta se siitä amiksesta ja ostoksia kehiin. 


Ideaparkista tarttui mukaan Mikulle uusi kampa, jolla saa harjattua hyvin vatsakarvat ilman pelkoa, että tuhoaa toisen nisät. Palvelu oli mahtavaa ja tulen varmasti uudestaan!
The Body Shop on suuri rakkauteni. Joulun tuotteet olivat jo saapuneet ja tämä voide vei ehdottomasti voiton. Tulee niin mieleen joulu ja kynttilät!
Koska olen äitini tytär tarttui ensimmäiset joululahjatkin matkaan! Tänä vuonna päätin olla ajoissa ja ostella lahjoja vähitellen ettei tule niin suurta paukkua kerralla. Lahjat ovelasti piilotettu samaan pussukkaan missä voide oli. En ota riskiä, että joku ystävistäni kenelle lahjan olen ostanut eksyy tänne :D

Joulusta puhuen pakko näyttää teille kuinka innostunut Miku oli, kun Joulukortti kuvia suunniteltiin. Täysillä mukana ja sillee.

//vilu//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti