lauantai 12. marraskuuta 2016

Porkkana

Helluri hei!
Päätin eräs ilta repäistä kunnolla ja ostin oranssin color maskin. Väri on nyt kokenut muutaman pesun ja alkanut haalenemaan aika hyvin. Pitää myöhemmin värjätä uudelleen, joskus color maskit takertuu kuin purkka tukkaan ja joskus lähtee niin nopeasti.

 Tälläinen pieni puteli. Lupaili värin pysyvän päässä 8-10pesua, kolme pesua kokenut ja haalistunut paljon. Onneksi lyhyisiin hiuksiin moisesta putelista saa monet värjäykset.
 Väri päässä ja jännitystä. Lopputulos oli suht saman värinen kuin väri päässäni ennen  pesua.
 Ja väri tällä hetkellä. Ei tuo oikein oranssi enää ole, mutta tykkään silti. Väri ennen kolmea pesua oli todella lähelle Honokan peruukin värinen. Kuvaa en tietenkään muistanut ottaa ennen tätä aamua.
Odotan tosiaan kuin kuuta nousevaa, että pääsen kampaajalle ja tuo järkyttävä juurikasvu häipyy elämästäni. Viimeisestä kampaaja käynnistäni alkaa olla jo liian monta kuukautta ja olisi aika saada väriä elämään.


Tälläinen porkkana tuli tällä kertaa. Seuraavaksi tavoitteenani on pinkki. <3

//vilu//

2 kommenttia:

 1. I'v recently moved to Finland, from Brazil and Im trying to look for more bloggers from here, to have friendship online as it kind difficult in real world. I would apreciate creat contents in partnership with you or if you would help me to meet people around.
  moimoi
  Bela.
  A Bela, não a Fera | Youtube A Bela, não a Fera | Fã Page no Facebook

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes I will help you. My english is so bad but contact me my snanchat vilma_kampela or facebook vilma tiihonen

   Poista