keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Itsenäisyyspäivän Gaala

Helluri hei! Postaus tahti on nyt ollut yllättävän reipas. On tapahtunut, vaikka ja mitä lisäksi olen ollut valoisan aikaan kotosalla ja tämä on mahdollistanut kuvaamista.

Maanantaina vietettiin Itsenäisyyspäivän Gaalaa Kotkan nuorisotalo Greipissä. Gaala oli aivan uskomattoman hieno ja tahdon ehdottomasti tulla uudelleen. Gaala on kutsuvieraille ja se teki illasta vielä erityisemmän. Gaalan ruokaa on kehuttu ja ihan syystä. Hirmu hyvää ruokaa! Pelkästään jo ruuan takia jos kutsun saa kannattaa tulla.

Ruokailun lisäksi ohjelmassa oli koomikko, live-esiintyjä, puheita ja tanssia. Koomikko oli hyvä. Harvoin komiikasta mitään ymmärrän, mutta tämän miehen vitsit iskivät minuun! Esitys oli nuorille sopiva ja huumorintaso nuorten tasolla. Live-musiikissakaan ei ollut mitään vikaa, bändi veti hienoja covereita joiden tahdissa olisi tanssinut kauemminkin.

Kotkan kaupunki teki myös todella hienon elkeen ja palkitsi Karhulan lukiolaistytön, joka puuttui kiusaamiseen mitä koulussa tapahtui. En voi sanoin kuvailla miten suurta ihailua häntä kohtaan tunsin, kun tyttö lavalle nousi. Sain kasvot ihmiselle kuka puuttui yläastelaisten kiusaamiseen. Tilanne voisi olla paljon pahempi ellei hän olisi mennyt väliin. Go girl!
Vietin iltani ystäväni ja hänen lukiolaiskavereiden seurassa. Moikkasin myös muita tuttujani ja pikaiset halaukset vaihdettiin. Oli uskomattoman hyvä ilta ja ensivuonna tahdon jälleen päästä mukaan!

neule: Kapphall
legginsit: vimma


Gaalan asusta en ikäväkseni kuvia saanut, selfietä kummallisempaa. Joten kuvina saa toimia päivän asuni tältä päivältä. Edustuksessa on uusi Kapphallin villapaitani, johon olen aivan rakastunut.

//vilu//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti