sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Joululahjat 2k16

Helluri hei! Ja Hyvää Joulupäivää! Vuosi sitten tein samanlaisen joululahjojen esittelypostauksen, jonka voi kurkata täältä.
En todellakaan odottanut saavani näin paljoa ja olen jokaisesta lahjasta enemmän kuin kiitollinen <3 Postauksesta puuttuu muutama lahja, jotka olen saanut jo aikaisemmin. (maalaus suosikki pelihahmostani ja vansin huppari) Sekä musta-valko taika-astiat, suklaa ja teet. En uskonut näiden olevan niin kiinnostavia, että niillä postausta pidentäisin. Varsinkin Vansin huppari minkä olen jo esitellyt tuskin kaipaa tänne myös esittelyä.

 Finlaysonin Ruusumuumi-lakanasetti. Muumiaiheisia lakanaita olin haaveillut jo kesästä asti. Suolaisen hinnan takia en itse kehdannut näihin sijoittaa, mutta onnekseni pukki toi nämä mukanaan. <3 Yleensä en keltaisesta välitä, mutta Satumuumissa se toimii!

 Cubuksen collarit, joita minulla on jo kolmet ollut. Toiset menivät rikki tapaturmassa ja olin katsellut itselleni vaaleansinisiä samanlaisia vanhojen kaveriksi. Pukki oli kuulut tämänkin toiveen ja nämä toi!
Adidaksen verkkarit itse sovitin ja näin tiesin saavani ne. Tulevat varmasti suureen käyttöön. Ensin en ymmärtänyt Adidas huumaa ollenkaan, mutta lopulta itsekkin sytyin siihen.

 Yöhousut. Omistin vain yhdet ja tottakai uusille oli tarve. Kummitätini oli kuulut tämän toiveen, joten kiitos hänelle.

 Ted Bakerin laukku! Samaisen laukun omistan jo vaaleanpunaisena ja tätä äitini kanssa ollaan Lehdossa aina katseltu. Joulupukki aka äitini päätti siis minut yllättää ja nyt saan vaihtelua laukkujenkin suhteen.
Marimekon t-paita musta-valkosena tai puna-valkoisena on ollut toinen suuri haaveeni. Nyt odotuksen jälkeen sekin toteutui!
Pelikuulokkeet. Toive, jonka pukki myös kuuli ja nämä osti. Olen niin kiitollinen näistä! Koko aattoillan kuulokkeet päässä fiilistelin. Äänenlaatu on upea, en olisi uskonut kuulokkeista lähtevän näin upeaa ääntä. Kuulokkeet ovat mallia Siberia200
Siskoni kanssa saimme myös yhden yhteisenlahjan. Olimme suunitellut JHT kirjan ostamista puoliksi joulun jälkeen, mutta pukki oli tämänkin toiveen kuullut! Aika huippu pukki ollut.


Mitä sinä olet saanut lahjaksi?

//vilu//

2 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä lahjoja! Toi laukku etenkin on ihana ja suorastaan syötävän näköinen! Mäkin sain muuten kuulokkeet lahjaksi ja tälläkin hetkellä fiilistelen niillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulokkeet on lahja, jota jaksaa pitkään fiilistellä <3
   Tuo laukku on ihana!

   Poista