sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Lappeenranta

Helluri hei! Tuli kävästyä viikonloppuna töiden jälkeen L-rannassa moikkaamassa ihania ystäviä. Ihana ja rentouttava viikonloppu tuli vietettyä. Työssäoppimisen tuoma stressi unohtui täysin ja keskityin vain nauttimaan.

 Perjantaina saavuin bussilla L-rantaa ja vietettiin Essin kanssa ilta kaksin. Juotiin limsaa pillillä, syötiin sipsejä ja katseltiin leffoja. Yllätyttiin molemmat siitä miten myöhää valvoimme. Yleensä ollaan Essin kanssa he ketkä nukahtaa ensimmäisenä.

 Lauantaina aamupäivästä Aino ja Laura saapuivat paikalle. Halaukset, kuulumisten vaihtaminen ja äkkiä kohti kauppaa. Matkalla kauppaan räpsittiin muutaman asukuvat, joista myöhemmin lisää. Ulkona oli kiva sää ja valaistus mitä ihanin kuvien otolle.


 Kauppareissun jälkeen alkoi ankara Inkan aarteen pelaaminen. Voittaja kirjoittelee täällä iloisena. Sipsiä ja limsaa meni taas pillillä kuin paremmat kansalaiset :D
Illalla vielä nautittiin hyvästä ruuasta. Sunnuntaina tein lähdön jo 11.35 ja olin ajoissa kotona. Seuraavaksi kutsuukin Lahti, mutta sitä ennen pitää työssäoppimista vielä sinnitellä.

//vilu//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti