torstai 1. joulukuuta 2016

Nyx, joulukalenteri - ostoksia

Helluri hei!
Taas on uusia ostoksia kerääntynyt mukavasti, joista osan aijonkin teille nyt esitellä. Kaksi spessumpaa ostosta esittelen myöhemmin, toivottavasti päivän asu muodossa. Työssäoppiminen vie hirveästi päivästä aikaa eikä valo riitä millään. Lisäsalaman turvin yritin nämäkin kuvat räpsäistä.

Kotkankin Sokokselle ilmestyi viimein NYX:in meikkejä. Vaikka en mikään meikkaaja olekkaan oli tämä huulikiilto pakko kotiuttaa. Hinta (8.50e) ei ole ollenkaan suolainen, mutta laatu sitäkin parempi. Pigmenttiä on paljon ja tuote on todella riittoisaa. Tulen varmasti jatkossakin ostamaan NYX:in tuotteita.

Kapphallin osta kolme maksa kaksi alennus oli petollinen. Nämä jouluisetsukat tarttuivat sieltä mukaan. Sukkia ei koskaan ole liikaa ja yritän saada itselleni luotua joulufiilistä, joten nämä sukat auttakoon asiassa. :D

Kapphallin lastenosaston löytö. Kun näin nämä legginsit näyteikkunassa en voinut sanoa enää ei. Näin joulunalla mikä voisi olla parempaa kuin jouluisetsukat ja joulukuosilla varustetut legginsit? Näitä ei tosiaan pidetä ilman mekkoa/pitkää paitaa ellei halua esitellä omia alushousujaan kaikelle kansalle. Mielessäni on jo asu minkä tahdon toteuttaa nämä jalassa.

Vaikka kuinka jo pitäisi aikuistua joulukalenteri on oltava. Tällä kertaa virkaa toimittaa English Tea Shopin teekalenteri. Ekan luukun jälkeen voin jo sanoa sen 13 euron maksavan itsensä takaisin.

Oletko tehnyt jo jouluisia ostoksia?
Millainen kalenteri sinulla on?

//vilu//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti