perjantai 30. joulukuuta 2016

Tervetuloa vuosi 2017

Helluri hei!
Olisi aika toivottaa vuosi 2017 tervetulleeksi. Vuosi jona voin sanoa ensivuonna täyttäväni 18v. Tuon maagisen luvun, mutta sitä ennen saan kokea tämän "turhan" vuoden. Mitään iloa en saa, kun 17v. täytän. En ole vielä aikuinen, mutta en enää lapsikaan. Vuosi 2017 tulee varmasti olemaan vuosi jolloin kasvan ihmisenä ja jätän lapsuuden taakseni. Vielä on pitkä matka siihen, että minusta tulee kypsä ja viisas aikuinen. Mutta sitä ennen nautitaan ja mokataan kunnolla eiks je? Kasvetaan ihmisenä ja kapinoidaan vielä hetki.

Vuosi 2017 näyttää näin alkuun todella lupaavalta. Näen alkuvuodesta ystävääni, Riihimäelle menen taas käymään, 20.01 on Apulannan keikka ja vielä L-rantaankin syöksyn tekemään Yukiconin cossin. Olen pikkutytöstä asti fanittanut Apulantaa ja viimein pääsen hänen keikalle hyppimään ja kiljumaan ilosta. Pääsen myös viimein tekemään ja cossimaan rakasta pelihahmoani.

Helmikuussa tosiaan täytän maagiset 17v ja kesällä saavun taas kisalavalle Mimicon merkeissä. Toukokuussa Miku täyttää 2v. ja pääsen aloittamaan hänen kanssa kaverikoiratoiminnan! Vuosi 2017 vaikuttaa todella lupaavalta kaikella tapaa. Odotukset ovat todella suuret ja toivottavasti en tule pettymään. 2014-2016 vuodet on ollut nyt niin iso pettymys ja psyykkisesti raskaita. Saisinko vuodesta 2017 psyykkisesti hyvän?

pipo: vans
huppari: vans
housut: adidas
kengät: zatza

 Conien kannalta vuosi 2017 näyttää lupaavalta. On Yukicon helmikuussa keväällä Mimicon, Animeconiin tähtään myös ja Desuconin pihalle pyörimään. Ja jos aikaa/rahaa on tulen myös Traconiin. Aijon käydä coneissa sen mukaan miten psyykkeeni jaksaa.
Kiitos vuosi 2016 sinulle! Ylihuomenna saan herätä ensimmäiseen aamuun vuonna 2017. Odotan vuoden 2017 tuovan uudet seikkailut mukanaan. Kiitos vuosi 2016, että kasvatit minua näin paljon ihmisenä Vuosi 2017 kasvattakoon lisää.

//vilu//

2 kommenttia: