tiistai 6. joulukuuta 2016

Vans "off the wall" - asu

Heissan! Ja Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!
Lupailin viimeisimmässä postauksessa asukuvia. Tästä niitä saatte. Kamera ei jostain syystä huomannut, että minulla on naamakin mihin voi tarkentaa. Asun idea on olla rento, koska kyseisissä vaatteissa istuin bussissa ja olin tullut rentoutumaan.
Nuo uuden Kapphallin jouluiset legginsit ovat todella kivat päällä. Eivät purista eivätkä ahdista. Tulevat varmasti olemaan joulun ykköstuotteeni.

pipo: Vans
takki: Vila
laukku: Ted Baker
legginsit: Kapphall
huppari: Vans


Asu koostui uudesta Vanssin hupparista, josta ostosten esittely postauksessa puhuin. Tämän näkeminen oli rakkautta ensisilmäyksellä. Yhdistin uuden hupparin uusien legginsien kanssa ja tottakai Vanssin pipo pääsi myös käyttöön. Pipo on ollut suuressa käytössä sen jälkeen, kun paketti Zalandolta tuli.
Huulille laitoin Nyxin uutukaistani. Tykkään tästä kovasti ja tahdon ehdottomasti muissakin sävyissä! Violetti, nudehtava ja vielä joku toinen punainen on ehdottomasti saatava. Vaikka meikkaamisesta en paljoa ymmärrä on huulilla leikkimen alkanut kiinnostaa. Muutenkin meikkaaminen on alkanut taas kiinnostamaan, kevyt meikki ja sillä mennään.

//vilu//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti