torstai 19. tammikuuta 2017

Alkuvuoden suosikki vaatteita

Helluri hei!
Tein lokakuussa ensimmäinen osan vaatekaapin suosikkeja, joka saa viimein jatkoa. Pitkään tämä postaus on päässäni pyörinyt, mutta viimein se mielestäni lähti aivan toteutukseen asti. Lokakuuhun verrattuna vaatteet ovat todella erilaisia ja paljon neutraalempia väreiltään. Muutenkin olen alkanut tulemaan paljon mukavuuden haluisemmaksi vaatteiden suhteen. Ehkä keväällä taas innostun panostamaan enemmänkin.

Vailent Puren villapaita. Olen Carlingsissa tätä jo pitkään katsonut tummansiniseä. Mutta suolaisen hinnan takia en ole raaskinut ostaa. Nyt villapaidassa oli mukava alennus ja sain sen kotiin 20e hintaan. Villapaita pääsi heti käyttön ja tulee varmasti olemaan paljon käytössä.

Vansin huppari on ollut jatkuvalla käytöllä ja voisin asua kyseissä hupparissa. Rento päällä, mutta ei mikään teltta. Vaatekaappini suurin aarre. Tarviiko muuta sanoa kuin, että rakastan?

Joulupukki toi pitkäaikaisen unelmani Marimekon raita t-paidan. Eikä tarvitse edes kysyä onko paita ollut käytössä. Koska vastaus on kyllä ja tulee vielä paljon olemaan. Etenkin keväällä, kun alkaa pärjätä jo vain t-paidassa.

H&M miestenosaston löytö syksyltä. Rakastuin paitaan täysin ja hinta oli vähäinen. Paita on ollut paljon käytössä ja edellee hyvässä kunnossa. Kaikella tapaa rakkaus kipale. <3

Huuh. Hirveän yläosa painotteista tällä kertaa, mutta Saints and Mortalsin pitkähianen Carlingsin alennuksesta 10e hintaan. Harmaa alkaa tehdä vaatekaappiini selvää sijaa itselleen. Ennen en harmaasta välittänyt, mutta nyt harmaa alkaa inspiroimaan kovastikkin.
Pitkähihainen on myös pääsyt heti käyttöön ja tätäkin postausta kirjoitan kyseinen collari päälläni.

Joulupukki toi myös vaaleansiniset velour housut, jotka on ollut kovassa käytössä Adidasten verkkareiden kanssa. Velour housut on ihanan pehmeät ja ehkä paras vaate päällä mitä omistan. Vanhemmat Cubuksen velourini ovat ainakin olleet tosi kestävät, joten uskon näidenkin kestävän-Mukavuuden halu on ollut suuri ja koulussa on pitänyt pystymään liikkumaan ilman ongelmia niin farkut ovat jäänneet hieman taakse.
Huomenna on tosin aijon farkut repäistä taas jalkaan ja mennä Helsinkiin Apulantaa kuuntelemaan. Pitkä päivä koulun jälkeen luvassam mutta pääsen toteuttamaan yhtä unelmistaniu <3

//vilu//

2 kommenttia:

  1. Toi harmaa villapaita on aivan ihana! :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista