lauantai 21. tammikuuta 2017

Apulanta Jäähallikeikka

HYPE HYPE JA HYPE
Onnellisuus on katossa ja varmasti jatkuu vielä pitkään. Perjantaina kävin toteuttamassa unelmani ja olin Apulannan jäähallikeikalla. Apulanta on koko elämäni vaikuttanut jollain tapaa. Ellei pienenä ole laulettu singstarilla viisaus ei asu meissä on masennus kautena kuunneltu Pihtiotetta ja saatu voimaa. Päätös lähteä keikalle tuli kuukauden varoitusajalla hetken mielijohteesta, mutta onneksi se tuli.

Koulun jälkeen syöksyin laittautumaan. Suoristelemaan hiuksia ja huulia punaamaan. Valitsin kengät ja kaverin kanssa kuulumiset vaihdettiin. 14.30 olikin syöksyminen Onnibussille ja siitä kohti Kamppia.
Asu koostui tee se itse Vilun revityistä farkuista, Vansin hupparista ja tennareista sekä Vilan takista ja huivista. Keikan jälkeen vaihdoin bussimatkaa varten collarit jalkaan.

 Kerran Helsinkiin asti tultiin oli Starbucks pakollinen kokemus jälleen. Vaikka hinta on aina kirpaiseva onneksi maku on sitäkin parempi. Itse otin Caramel Frappccinon. Kahvit juotua lähdimme käpöttelemään kohti mäkkäriä.

 Mäkkäristä tultua oli aika menettää tämän tytön ratikkaneitsyys ja suunnistaa jäähallille. Ei maalaistyttö sellaistakaan hienoutta kuin ratikka ennen ollut kokenut. :,D Tulipa sekin koettua, jopa kahdesti.

 Ilta kahdeksalta alkoi se mitä on odotettu ja on odotettu paljon. Esiintyminen ja lava oli jotain omaa luokkaansa. Yleisö lauloi mukana vanhoja ja hieman uudempia kappaleita. Itku oli tällä tytöllä monesti lähellä ja epäuskoinen fiilis. Olenko oikeasti täällä? Tiettyjen kappaleiden aikana tuli laulettua äänensä käheäksi ja tuhottua kaverin korvat, joka istui vieressäni katsomassa hypeäni. Kaikella tapaa mahtava ilta ja tarve päästä uudestaan on kova! Keikka meni aivan liian nopeasti ohi.
Löysin myös rakkauden biiseihin joita en ole hetkeen kuunnellut ja palaan muistoihini mielelläni niitä kuunnellessa.

Keikan jälkeen vielä mäkkäriin ja kohti bussia. Aamu kolmelta oltiin kotona ja nyt kirjoitellaan 4-5h yöunilla tätä postausta.

//vilu//

4 kommenttia:

 1. Äääh, Apulanta on ihana! Harmittaa kamalasti, että kaverin synttärit sattuivat samalle päivälle, enkä sitten kehdannut jättää menemättä sen takia, että Apis ois esiintyny :( Mut ehkä jolleen pienemmälle klubikeikalle sitten pääsis!

  Hyvä, että sulla oli hauskaa! Oli varmasti ihan mieletön kokemus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että pääset näkemään! Oli todella mieletön kokemus ja varmasti menen itse uudelleen käymään <3

   Poista
 2. Oli varmasti mahtava keikka! :)

  VastaaPoista