sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Uusi vuosi


Helluri hei!
Vuosi vaihtunut ja koulu alkanut. Blogi ollut hetken hiljaa, mutta ei takerruta siihen.
Vuoden vaihdoin toiseen perheeni kanssa isän luona. Kiitos äitipuolelle, velipuolella ja isälle ihan huipusta seurasta.
Isän kanssa ennen isän töihin menoa syötiin hyvin ja jäin odottamaan äitipuolen ja velipuolen saapumista koirien kanssa. Heidän saavuttua tapahtui pikasiivous ja iltaan valmistautuminen.Uuden vuoden juhlintaan oleellisena kuuluu kuohari ja vaikka en alkoholista mitään ymmärrä ostaisin itsekkin tätä jo vain ulkonäön vuoksi. :D
Koirat saivat paukkeen ajan olla sisällä turvassa ja perheen kanssa vaihdoimme vuotta Werstaalla kynttilän valossa.
Werstaan ehdottomia hyviä puolia oli kamiina, jolla minttu-kaakaot lämmitettiin. Werstas on muutenkin tontimme alueista paikka jonne kokoonnutaan ja hienoin laite mitä siellä on on radio. Palataan aina hetkeksi vanhaan ilman telkkareita jne.


Itse en nakkien ystävä oli niin söin lihapullia senkin edestä. Uuteen Vuoteen kuuluu lihapullat ja mistään muista lihapullista en välitä kuin kaupan valmiit Kivikylältä.


Sitten alkoi paras osuus. Raketit. Kuten edeltäviekin vuosia kameran kanssa raketit ihastelin, mutta mitä ei hyvien kuvien eteen tekisi? Paljoa emme raketteja ostaneet vaan muutaman padan ja loput raketit ihailimmekin naapurilta.

Tinakauha oli hukkunut jonnekkin ja tinan valaminen on tärkeä osa Uutta Vuotta. Uhraukseen siis laitettiin minun tekemä löylykauha, joka ei lämmennyt tarpeeksi sulattaakseen tinan niin hommaan pistettiin vauhtia liekinheittimellä. :D
Oli kiva tapa vaihtaa vuosi ja seura oli mitä parasta. Kouluun pääsin jo 2.01 ja koulu vie oman osuutensa ajasta. Etenkin, kun hohu on kursseista kuulema vaikein. Lääkelaskut ja anatomian opiskelu kutsuu. Lääkelaskujen suhteen luotan itseeni, mutta anatomia karmii ja karmii paljon.

//vilu//

4 kommenttia:

 1. Hyvää uuttavuotta <3

  Ja aivan ihana kännykkäkuori!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Saga!
   Tuo kuori on ihana <3

   Poista
 2. Tsemppiä kouluun! Muistan itsekin kuinka jännitin anatomian tenttiä.. Jos mahdollista, niin vilkaiseppa vanhaa lastenohjelmaa nimeltä Olipa kerran elämä. Kertoo nimenomaan ihmisen anatomiasta hauskasti, me "aikuisopiskelijat" päntättiin katsomalla jaksoja anatomian maikan kanssa. :-D
  Hohu on kyllä "haastavin" jakso, niin paljon uutta tietoa ja oppia. Mutta niiin mielenkiintoista!
  Ja siis blogiasi oon lukenut jo anonyymina pidemmän aikaa, koska niin moni asia sun jutuissa muistuttaa omasta elämästä. Aloitin kamppailun 15 vuotiaana vaikean masennuksen ja itsetuhoisuuden kanssa, vasta näin 23-vuotiaana alkaa tuntumaan että olen saanut itseni kursittua kokoon pala palalta. Elämä kantaa kummasti, kun pn ympärillä upeita asioita, rakkautta ja tulevaisuuden toivoa. :-)
  Blogisi on ihana, pysy juuri tuollaisena kuin olet. <3
  T. Entinen hoitsu-opiskelija, nykyinen erityislasten ohjaaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos upeasta kommentista! Pitää palata tuon sarjan pariin pian.
   On mahtava kuulla, että joku on paininut samojen asioiden kanssa ja voittanut taistelun. Usko omaan vahvuuteen palaa päivä päivältä lisää!

   Kiitos! <3

   Poista