sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Yukicon 4.0

Huuuh. Nyt ennen Tampere Kupliita on hyvä palata Yukiconin tunnelmiin. Joku tämän postauksen aloittamisessa on ollut vain niin vaikeaa. En osaa sanoa yhtään, että mikä.

Vaikka vietin vain päivän conissa Yukicon yllätti minut tänä vuonna todella positiivisesti. Lippujen hinta oli aika tyyris, mutta kannatti maksaa. Kisaajat saivat lippunsa ilmeisesti halvemmalla ja tästä isot arvostukset. Ovathan kisaajat isossa roolissa Yukiconin ohjelmaa. Conin teema näkyi ohjelmatarjonnassa ja tapahtumapaikalla hyvin. Oli katosta roikkuvaa päätä, maastoverkkoa, retkeilypiste sekä erilaisia selviytymispelejä. Itse en peleis käynyt, mutta jos joku kävi kerro toki millaista oli!

Conissa vietin aikaa ihanan Lydian kanssa kenelle kuuluu iso kiitos avustuksesta conipaikalle. Lydian kanssa käytiin rytmipeleillä ja AMV-kisaa katsomassa. Paikkalippujen jonotus oli tuskaa, mutta se kannatti. AMV-kisa ei varmisti jättänyt ketään kylmäksi ja yleisö oli mukana. Isona plussana kisasta myös kansainvälisyys ja suomenkielisen selostuksen lisäksi saatu englanninkielinen selostus.

Yhdeksi miinukseksi voisi sanoa istumapaikkojen vähyyden. Niitä saisi olla paljon enemmän käytävillä, mutta tila ongelmien vuoksi ymmärrän myös ettei niitä paljoa ole.
Muilla cossaajilla oli mitä upeampia cosseja, vaikka cossien kuvaaminen jäi omalta osalta vähelle. Lydian cossin kuvailin ja Lydia vuorostaan otti minun Anniesta kuvia. Kiitos siitä <3

Kokonaisuudessaan coni oli hyvä. Yukicon on perinteisesti ollut minulle conivuoden aloitus coni missä pääsen alkavan conivuoden tunnelmaan. Siitä en tiedä jatkanko Yukissa käymistä, kun ikä Frosbiteen riittää. Onneksi siihen on vielä hetki aikaa.

//vilu//


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti