maanantai 24. huhtikuuta 2017

camo-housut

Helluri hei! Pitkästä aikaa lähdin käymään keskustasta muuta kuin koulua varten. Asu ei tosiaan ollut kummoinen ja laatukin kuvista katosi jonnekkin. Mutta päätin silti julkaista nämä kuvat, koska tämä on se vaatetus missä pääosin liikun. Camo-housujen tilalla toisinaan on addut tai polvista revityt farkut. Meikkiinkin jaksoin hieman panostaa, vaikka syödessä tuo nyxin huulipuna katosi täysin.
Aamupäivän oli satanut kokoajan ja pelkäsin kastuvani keskustaan mentäessä enkä todellakaan olettanut siellä paistavan aurinko. Aurinkolasit tietysti näiden oletusten vuoksi jäi kotiin ja kuvien otto oli silmiensiristelyä. :D Parempi onni ensikerralla.

reisitaskuhousut: Pahis.fi
vansin huppari: Carlings
vansin tennarit: Zatza

Reisitaskuhousut on jotain sellaista mistä olen haaveillut seiskalta asti. Babeni sitten linkkasi pahikselta nämä kyseiset housut ja olin myyty heti. Camo-kuosiset reisitaskuhousut ja vielä vaaleana. Voisiko olla parempaa?
Huulipunan laitto vaatii vielä harjoitusta, mutta tältä meikki näytti tänään. Normaalisti en meikkaa muuta kuin kulmat ja nekin elävät yleensä omaa kebakko-elämäänsä. :D Noh. Harjoitus tekee mestarin.

//vilu//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti