perjantai 2. kesäkuuta 2017

Blogger Recognition Award

Oli ihan huippua palata blogiin hetken tauon jälkeen ja huomata, että tälläisen tunnustuksen oon saanu. Oon tosi otettu tästä! Kiitos hirmuisesti.
Ja pakko tähän sanoa, etten tiiä mikä bloggerille tuli että teksti on tälläinen. Yritin muuttaa sitä muunlaiseksi mutten saanut.


1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille
4. Mainitse ja linkitä blogi joka sinut nimesi
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi


Aloitin blogaamisen ensin nukkeblogina vuonna 2012. Siitäkin on jo noin monta vuotta, ei oikein mahdu omaan ymmärrykseen. Nukkeblogin rinnalle päätin perustaa blogin Peace Girl, joka myöhemmin muutti nimensä Nightwish Diamondiksi. Jonka nimen vaihdosta olen miettinyt vakavasti. Peace Girlin ideana oli olla päiväkirja ja myöhemmin cosplay-blogi. Ohje mikä mun pitäis myös itse muistaa on etten ota stressiä ja kirjotan just siitä mistä ite tykkään. Joskus haluan kirjoittaa koirista, toisinaan coneista tai kertoa aidosti mitä tunnen. Jakaa kokemuksia mielenterveysongelmien parissa. Tee blogista just sun näkönen. Älä turhaan yritä lokeroida tai kirjoittaa sitä mistä et itse pidä. Kun perustat blogin älä pelkää rikkoa rajoja ja luoda jotaa uutta. Miksi heppablogissa ei voisi myös mainita omista kuulumisistaan? Tärkeintä on, että itse tykkäät siitä mitä teet. 

Jos joskus susta tuntuu siltä ettei blogi nappaa. Älä pelkää pitää taukoa. Tauko tekee jokaiselle joskus hyvää. Jos pakotat itses kirjottamaan ja päivittämään teet siitä pakkopullaa itsellesi. Ja blogaamisen idea ei ole olla se puuro mikä on pakko syödä lautaselta pois. 

Kiitokset tästä kunniasta kuuluvat aivan ihanalle Ruelle, joka ylläpitää Haamupuheluja-blogia. Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan hänen blogin! Postauksia on monenlaisia ja varmasti, jokaiselle jotakin.

Itse tahdon tämän tittelin jakaa kahdelle blogille, jotka ovat jääneet mieleeni ja ollut lukilistallani pitkään. Heidän postauksia on mahtava lukea.
Kiitokset Sagalle, kun olen saanut seurailla blogiasi ja inspiroitua siitä monet kerrat. Oot mulle monessa asiassa roolimalli ja ihailen sua hirmuisesti.
Kiitokset Kirahvilapselle, oot ensimmäisiä cosplay-blogaajia keidän blogiin eksyin ja jäin seurailemaan. On mahtavaa löytää hyvä blogi ja vielä sellainen jossa mukana on itselleen arvokas harrastus.

Jokainen blogi on uniikki. Jokainen blogaaja ansaitsisi omanlaisen tunnustukensa, etenkin he ketkä on pitkään tässä harrastuksessa ollu mukana.//vilu//

4 kommenttia:

 1. Awww söpös, kiitos~~ Kivaa jos joku arvostaa mun sekavia selostuksia ^3^ haha pitää yrittää muistaa tehä tää~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitiä! Sun tekstii on ihana lukee <3

   Poista
 2. En kestä, oon ihan sanaton!! Ihana Vilu <3 Ja toi tokaylin kuva susta on aivan ihastuttava <3 <3

  VastaaPoista