tiistai 13. kesäkuuta 2017

Hypecon 2017 Helluri hei! Jos, vaikka ennen Desua laittaisi nämä Hypeconin kuvat. Ei vaan oikein oo ollut aikaa/inspiraatiota blogille. Käyn kesätöissä päivittäin ja kotiin, kun pääsen ainut mitä tahdon on pelaaminen ja aivojen nollaus. Ei tuonne vesisateeseen mieli lenkillekkään mennä..

Hypecon oli tosiaan ensimmäinen Hypeni. Oli ihan super mahtia! Ilmaiseksi coniksi toteuttettu todella hyvin ja paikka mitä erinomaisempi. Sää suosi ja pystyin huolettomasti mennä Lenin cossissa. Vahingossa löysin kaveristani Sonjasta itselleni Rinin. :D Ihan huippua tälläset yks kaks onkin samasta sarjasta cossi ja pääsee yhdessä kuvattavaksi.


Pääsin, jopa kahden kuvattavaksi! Parasta on nähdä erilaista työnjälkeä ja eri tatkiikkaa kuvissa. Eri kuvaajilla on niin eri tyyli ja toiset osaavat antaa omia ideoitaan, jotka tuovat kuviin vielä lisää erilaisuutta. Näistä kuvista kiitokset kuuluu Pullalle ja Ronille. Pulla kuvaili Len ja Rin kuvat ja Roni yksilö.
Pullalle kiitos majotuksesta ja muutenkin mahtavasta seurasta. Kiitokset Roni, Vic, kiitos lapseni, ja monet muut keitä sain moikkailla. Oli lystiä!

Seuraavaksi Desu lauantaina ulkona ft Miku ja Pulla

//vilu//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti