torstai 6. heinäkuuta 2017

Juhannus 2017

Hei! Juhannus tuli ja meni. Muutamat kuvat tuli räpsittyä joista saatte nyt nauttia. Juhannuksen jälkeen tein vielä viikon kesätöitä ja sen jälkeen suuntasin lomalle poikaystävän luokse. Jonka takia luonnollisesti blogi on jäänyt varjoon.
Oon miettinyt samalla myös blogin kohtaloa ja paljon. Kaipaan jotain uutta eikä tämä nykyinen tapa tunnu aina niin omalta enää. Mietin, jopa vaihtavani tuben puolelle.
Mutta. Juhannuksena yksi ihanimpia perinteitä on kokko. Ja olin todella mielissä, kun tänä vuonna pääsin kokkoa katsomaan naapuriin. Viime vuonna se jäi, koska toimin koiravahtina.
Juhannusta tosiaan juhlistin äitipuoleni, poikaystäväni, isäni ja koirien kanssa. Kuvia tuli etenkin koirista otettua, sekä nautittua hyvästä ruuasta. Illalla myös äitipuoleni kanssa pelasin erän monopolya ja jouduin nielemään tappioni :D
Musiikki soi, limsaa ym herkkua ja hyvää ruokaa meni paljon. Tärkeintä oli saada viettää aikaa läheisten kanssa ja, että koirat oli mukana.
En tiedä tosiaan vielä mikä on se muutos mitä blogille kaipaan, mutta toivon keksiväni sen. Sitä ennen aijon nauttia vielä poikaystäväni seurasta ennen Kotkaan paluuta. Sen jälkeen Helsingin reissusta kaverin kanssa, sekä pyörähdyksestä Meripäivillä.

//vilu//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti