sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Muutosten tuulia


Helluri hei! Nyt on hetkeksi kotiin palattu ja pystyn helpommin kirjoittamaan ja teillekkin kertomaan ajatuksiani blogin suhteen. 
Alunperin perustin tämän blogin päiväkirjakseni nukkeblogin rinnalle. Myöhemmin muutin blogin cosplay painotteiseksi ja nyt täällä on milloin mistäkin tekstiä. Omasta olosta, koirista, ehkä joskus vaatteista ja toisinaan coneista. Blogilla ei ole enää selvää juonta ja se on enemmän ja vähemmän epämiellyttävää. 
Mietinnän alla on ollut suuresti mitä blogilta tahdon ja miksi tahdon tämän muuttaa. Tahtoisin kirjoittaa avoimesti omasta olostani ja mitä käyn läpi. Mutten tahdo muuttaa blogiani miksikään masennus-blogiksi. Cosplay/coni-postauksia tahtoisin tehdä enemmän, mutta cossikuvia ei tule enää kun coneissa otettua. Ja kuvia lisäilen facessa vilucosplay sivulleni jos jotain kiinnostaa.


Oon ajatellut, että siirrän blogin takaisin cosplay painotteiseksi, mutta samalla kertoisin miten mulla menee. Oon paljon yrittän tehdä muotipainotteisempaa blogia muttei se vain tunnu omalta. Omalle tuntuu cosplay painotteinen yhdistettynä kuulumisien kertomiseen. En ole vielä tullut päätökseen mitä vanhoille postauksille teen. Jätänkö ne blogiin vai poistanko/piilotan. Luultavasti jätän ja pidän muistoina, Niiden avulla kuitenkin tulen oman kehitykseni ainakin toivottavasti näkemään.
Postauksia aijon tehdä tästä lähtien vain silloin, kun siltä tuntuu. En yritä enää edes pakottautua tai tehdä postausta mihin ei ole tarpeeksi motivaatiota. Esim Juhannus postauksesta näki miten väänsin aika väkisin jotain my day tyyppistä. Eikä väkisin väännettyä kukaan tahdo lukea. 
En ole varma milloin blogin pidosta tuli minulle stressaavaa ja tarvetta tavotella suurempia katselumääriä ja lukijakuntaa. Nyt sille on kuitenkin aika pistää stoppi, kun vielä tästä nautin. 


Kaikessa lyhkäisyydessään blogissa aijon painottaa cosplayn ja conien roolia enemmän blogissa. Samalla tuun kertomaan omia kuulumisia aina, kun siltä tuntuu. Saatan jakaa pätkiä päivistäni jne mutten ota sitä pääajatukseksi enää. Joskus saatan jakaa omia ajatuksia ja mietteitä enkä pois sulje mitään muutakaan. Yritän hiljalleen hahmottaa itselleni sopivaa tapaa blogata mikä nyt tuntuisi hyvältä ja oikealta. Mikä olisi juuri minua. Palaan blogin pariin taas myöhemmin, kun siltä aidosti tuntuu. 


//vilu//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti