sunnuntai 13. elokuuta 2017

Kesä 2017

Helluri hei! Vaikka kesä ei ole vielä ohi ajattelin koota postauksen kesän hienoista hetkistäni tai hetkistä, jotka on jäänyt mieleen. Paljon lomastani vietin Riihimäelle poikaystäväni luona, etenkin kesätöiden jälkeen. Kesätyö kotihoidossa jäi mieleen hyvänä kokemuksena ja ottaisin milloin vain uudestaan. 

Kesäkuussa poikaystäväni lupasi viedä minut jäätelölle Riihimäen vesitorniin. Paljon olin kuullut paikasta hyvää ja jäätelö oli erinomaista. Ainoa vain mikä jäätelön hinnaksi tuli oli yli tunti hississä oloa. Silloin se ei naurattanut, kun hissi pysähtyi ja hälytysnappia painamalla kukaan ei saapunut. Päivystävään numeroon, kun soitettiin "menee muutama tunti, tullaan Helsingistä." Okei. Hienoa, kiva juttu. Lopulta kahvilan työntekijä tuli kyselemään meitä ja kysyi onko hätää. Ei meillä hätää ollut, mutta poikaystävän vuoden vanha pikkuveli alkoi jo turhautumaan. Lopulta meidät hinnattiin hissin kanssa ylös. Korvaukseksi saatiin jäätelöt ilmaiseksi. Mitään hissitraumaa ei onneksi jäänyt.

Heinäkuussa alkoi viimein odotettu loma ja lähdimme ystäväni kanssa käymään Helsingissä. Tuli kierrettyä eläintieteellinen museo, sekä hieman shoppailtua. Se mitä aina Helsinkiin mennessä eniten odotan on Starbucks. Hintava ja paljon hypetetty on, mutta kahvi on silti jokaisen sentin arvoinen. Pysähdyttiin myös paikallisella, mun tapauksessa juoma oli tottakai alkoholitin ja pakkoa sanoa, että oli todella hyvän makuinen. Ostaisin uusiksi ehdottomasti. Päivä meni Helsingissä mukavasti ja palaan miellelläni milloin vain uudestaan. Pääkaupunkiseudulle en voi kuvitella itseäni asumaan, mutta siellä on aina mukava käydä vierailulla.

Kotkan jokavuotiset Meripäivät on aina koettava, vaikka kuinka uhoaisin etten sinne tule. Tämän vuotiset Meripäivät olivat siitä spessummat, että sain esitellä niitä poikaystävälleni ja muutamat ystävänikin näkivät hänet viimein. Tottakai Meripäivistä tekivät myös mahtavat purjelaivat, jotka valloittivat sataman. Tuli myös jäänmurtaja Tarmo esiteltyä poikaystävälleni lapsuuden nostalgian huuruissa. Niin paljon muistoja Kotkassa kuitenkin on, vaikka välillä tekisi mieli lähteä ensimmäisellä junalla todella kauas.

Meripäivien jälkeen vierähti viikko ja sain laskea rakkaan pikkusiskoni ripiltä, Juhlittiin sukulaisten kesken lisänä poikaystäväni ja siskoni muutavat kaverit. Sää suosi ja tuli kauniita muistoja otettua. Sekä laskettua sisko yhdeltä elämänsä etapilta eteenpäin. Vaikkei uskonta lähellä olekkaan on se silti aina hienoa, kun joku läheinen ripiltä pääsee. Näkee sukulaisia ja saa tehdä ripitelly oman prinsessa/prinssi päivän.

Siskon rippijuhlien jälkeen suuntasimme minä, siskoni, isovanhemmat, poikaystäväni ja siskoni ystävä mökille. Mökillä uitiin ja kalasteltiin. Vietettiin ihanaa rauhallista mökkielämää. Mökiltä tulon jälkeen vietettiin poikaystäväni kanssa viimeinen ilta ennen hänen kotiinpaluuta Kotkan puistossa sekä nähden muutamaa kaveriani. Rakastan vain tuota miestä niin hirmuisesti ja pienistäkin asioista hänen kanssaan tulee suuria. <3

Oon aktivoitunut myös kesän aikana liikkumaan paljon enemmän. Nyt 16km kävelymatkakin sujuu aivan kevyesti eikä tunnu enää mahdottomalta. Kiitos poikaystäväni, jonka kanssa ollaan monesti kauppaan ja takaisin kävelty. :D
Eräs lenkki-ilta jäi hyvin mieleeni. Kaverini kanssa mentiin lenkittämään koiria ja juoksuttamaan läheiselle tielle. Kaverini koira Lore päätti, että mutalätäkössä on hyvä uida. Naurettiin räkäposkella kaverini kanssa, kun Lore kieri itseensä hyvin tyytyväisenä mudassa.

Tuli kesänaikana myös hankittua perheenlisäystä. Poikaystäväni löysi viimein itselleen kilpikonnan, nuori herra haettiin Tampereelta. Se miksi tämä kuuluu hienoihin hetkiin on se, kun sain nähdä miten poikaystävästäni tuli onnellinen. Lisäksi nuori herra nimeltään Mao on todella sympaattinen kaveri ja monesti saanut hymyilemään. En ois ite uskonut konnan olevan noin sympaattinen ja hauska mitä Mao on. Mikukin Maon onneksi on hyväksynyt ja kiinnostunut pienestä kovasti. Onneksi ei kuitenkaan sähellä, koska on pientä kuitenkin paljon suurempi vaikka itsekkin on pieni.

Lahti pride oli kesälomani viimeisen viikonlopun hieno päätös. Kulkueessa oli kokoajan niin mahtava tunnelma. Koko tapahtuman ajan tunnelma tuntui hyvältä ja oli olo, ettei kukaan tuomitse. Tottakai tähän hyvään fiilikseen vaikutti myös kaverit ja poikaystävä. Vuosi sitten Lahti pridellä hänen kanssa ensimmäisen kerran tavattiin. Siitä vuosi eteenpäin ja ollaan oltu melkein 8kk parisuhteessa. Ei silloin ois kyllä uskonut, että sieltä löydän itselleni kumppanin. Ja sen takia Lahti pride on myös tärkeä tapahtuma. Marssitaan hyvän puolesta ja löysin sieltä oman poikaystäväni, joka on samalla yksi parhaistakavereistani

On ollut vauhdikas ja hyvä kesä. Paljon kavereita nähty, oltu mopon kyydissä ja nautittu tuulesta. Uitu ja saunottu. Kasvettu ihmisenä ja kerätty voimia uutta kouluvuotta varten. Kiitos kaikillle kesästä 2017, toivottavasti kesä 2018 on vähintään yhtä hyvä.

Nyt tämä tyttö palaa leffan pariin ja valmistautuu uuteen lukuvuoteen.

//vilu//

1 kommentti: